Annons
Annons


Extra stort nummer med loppisspecial!


Vad får man för 24 kronor idag? inte mycket – om du inte köper en Allas förstås! Fullmatad med läckra recept, gripande reportage, roliga och lätta kryss – och den här veckan också en loppisspecial! Snacka om att vara prisvärd!

Annons

Läs i Allas nr 21 (i butik nu):

10 snabba loppisfix
Förnya och inred sommarfräscht med härliga fynd. Allas har tipsen som får dig atts e möjligheten i saker du annars skulle ratat. Leta inte prylar – utgå istället ifrån vad ska ha dem till. Vi bjuder på 10 fina fix-tips!

Gilla Allas.se på Facebook

Jag hoppas att pappa fortfarande lever!
I nästan hela sitt liv har Betlehem undrat vad som hänt med hennes pappa, den fängslade journalisten Dawit Isaak. Hon var sju år när pappa försvann och har slitits mellan sorg, hopp, förtvivlan och ilska. Nu är Betlehem 19 år och känner att hon måste börja tänka mer på sig själv…

26 härliga recept för en härlig middag eller fika!
Hur man man piffa till en paj? Vad ska vi göra med första rabarberskörden? Vad kan vi göra för spännande med frysta räkor? Finns det några goda bullar till fikat? Svaren hittar du i Allas. Vi dukar upp med 26 ljuvliga recept som gör maten och baket lite roligare.

Brudar, bilar och bröllop à la 50-tal!
Världens största träff för gamla amerikanare äger rum i – Västerås! Och idén med drive-in-vigsel finns inte ens i USA. Följ med på några bil-bröllop och ett drive-in dop!

TEST! Vilken ögonmakeup-remover är bäst?
Den ska vara snäll mot det känsliga ögonpartiet och göra det snabbt och enkelt att få bort sminket. Allas skönhetsexpert, Eva Larsson, har testat vilka som bäst tar bort vattenlöslig makeup.

Medicin & Hälsa: Nytt hopp för diabetiker!
Viktupgång är ett stort problem för många diabetiker. Men nu är ett nytt läkemedel på gång som dels är bättre mot sjukdomen och – som en trevlig bieffekt – får kilona att rasa!

En läsare berättar: Hon vill ha ensam vårdnad om barnen
Allt fungerade som det skulle efter skilsmässan och Thomas njöt av veckorna då han hade sina söner hos sig. Men tre år efter skilsmässan kom dråpslaget…

Dessutom:

27 lätta och roliga kryss och sudokun!

  • Virka söt axelvärmare
  • Lycka är ett par gångskor och ett sånghäfte
  • Steg för steg: Krämiga muffins med rom, räkor och dill
  • Blommor + grönsaker = sant: Bind dina egna sommarbuketter
  • Smyckelycka – inspirerande grannlåt till sommarhud
  • Familjens nybyggarliv i skogen utlöste en känslochock
  • Favoriter i kruka – pelargoner!
  • Lottes skafferi med trix och tips för köket

+ massor med tips, kriminalfall, hela veckans middagar, krönikor och mycket annat.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…