Annons
Annons


Familjetips: Vrickad varieté i Sälen


krogshow i Sälen

Foto: Peter Ahlbin

Verkligen vrickad och väldigt trevlig kvällsunderhållning med trerätters middag för de vuxna och exemplarisk barnbuffé, med allt ett barn kan önska av pannkakor, hamburgare och glass med topping, bjuds det just nu på i upplevelsecentret Experium i Lindvallen. En skön paus från pjäxor och underställ för en kväll, med maten serverad.
Krogshowen Vrickade Varietéer blandar hejvilt: musik och sång, anmärkningsvärt välsjungen, helgalen humor, eldtricks, upptåg och akrobatik på hög nivå som roar både liten och stor. Hur ensambeln nu lyckats få ihop det. En sjuåring skrattar ju kanske inte åt samma saker som en 50-åring. Ändå funkar det utmärkt.
För plötsligt är artisterna mitt i publiken, slår sig kanske ner och växlar några ord med ett förstummat barn. Fixar vatten åt någon törstig. En nästintill familjär stämning, där den lilla ballerinan Marilyn satt med mina treåringar och tittade på film i lekrummet i en paus. Och det var stort, för henne talades det om i flera dagar sen. Och att barnen inte behöver sitta still om de inte vill är en riktigt god idé. Rekommenderas alltså,
hälsar varieté-Agata/Agatas gata

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Spelas till den 19 april.
För mer info KLICKA HÄR!

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…