Annons


Fans lurade av trailern till återföreningsfilmen ”Friends – The Movie”

Det såg ut som att kultserien "Vänner" kommer få en uppföljare i filmformat – men det är inte så.


Ända sedan den sista säsongen av kultklassade sitcom-serien ”Vänner” (Friends) sändes 2004 har fans spekulerat, hoppats och önskat att de sex skådespelarna bakom Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Chandler och Joey skulle återförenas på ett eller annat sätt.

Annons

Men efter tio säsonger fanns det inte mycket vilja kvar att komma med någon uppföljare. På senare år har röster höjts för en uppföljare i filmformat, i stil med de som gjorts för ”Sex and the city”men den önskan sköts brutalt ner av Lisa Kudrow så sent som i förra året.

Gilla Allas.se på Facebook

– Det har gått 13 år, 13 år med samma fråga och just nu, eller i framtiden – det kommer aldrig att hända, sa hon i en intervju med Heat magazine.

Men med tanke på att vi förväntar oss uppföljare och remakes av det mesta nuförtiden har hoppet naturligtvis inte släckts helt för seriens trogna följare. Så när en trailer med titeln ”Friends The Movie” laddades upp på Youtube fylldes förhoppningarna återigen på.

Det är en ambitiös trailer med klipp från samtliga skådespelares senare filmer och serier, där många av dem spelar mot varandra, vilket har fått folk att tro att filmen faktiskt är i görningen.

Men det är inte sant och det kommer troligen inte att bli en återföreningsfilm.

Artikeln publicerades först på Cafe.se.


(13)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…