Annons
Annons


Får herrarna också smink på toan?


Alla som kommer till arenan ikväll inför semifinal nummer 2 har möjlighet att bli sminkade och få glittrigt nagellack i sin favoritfärg. I alla fall alla kvinnor. För sminkningen sker inne på damtoaletterna. Hur det ser ut inne på herrarnas vågade jag inte ta reda på men i jämställdhetens Sverige så borde väl den möjligheten finnas även för män?

Annons

Malmö och Svt har gjort allt de kan för att detta ska vara ett ”hållbarhetscertifierat” arrangemang och det har lyckats väldigt bra. Så bra att jag ofta får stå och fundera en stund vid papperskorgarna innan jag bestämmer mig för om tuggummit är ”food” eller om kaffemuggen verkligen är gjord bara av papper.  Många fack finns det att välja mellan…

När det gäller vatten så fick alla ackrediterade en vattenflaska första dagen. Och sedan finns det ”tippy-tap-tap water-kranar” där vi kan fylla på våra flaskor med kranvatten. Miljövänligt och bra. Det delas visserligen ut vattenflaskor till alla som besökt arenan på genrep och semifinaler. Men de ”flaskorna” är i papper och man får tydliga uppmaningar om att inte glömma att källsortera när man tar emot vattnet… 🙂

För en stund sedan spelades en intervju till studioprogrammet med Gina Dirawi in här i presscentret. Jag tänkte att jag skulle ta en bild och hittade en fin vinkel tyckte jag (se bilden här nere). Sedan upptäckte jag att jag ju stod bakom Norges Margaret Berger och eftersom hon hade kameran riktad mot sig så innebar ju det att kameran var riktad rakt mot mig också… Så ser ni en förvirrad Allas-reporter som står där och fotograferar så vet ni vem det är 🙂

Hälsar Festival-Johanna från presscentret

Och Stjärnglans-Agata, också från presscentret, hälsar att Margret var på shoppingrunda på Emporia för en stund sen, shoppingcentret som ligger granne med presscentret. Tyckte hon verkade så bekant, särskilt flätan, men kunde inte riktigt placera henne. Tur då att jag inte kastade mig om halsen på henne, i ett försök att inte verka ansiktsblind.

 

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…