Annons
Annons


Fem enkla knep för att få bort rynkorna

Lite olivolja, citron och en äggvita - voila! Så får du en enkel mix för att ta bort rynkor!


Att ta hand om sin hy behöver varken vara dyrt eller svårt.

1. Äggvita
Vispa äggvita i en liten skål. Applicera på ansiktet, massera in det och låt den sitta i minst femton minuter. Skölj därefter med varmt vatten. Låt de naturliga B- och E-vitaminerna få ha sin magiskt föryngrande verkan.

Annons

2. Olivolja
Naturlig olivolja kan hjälpa din hud att förbli mjuk och smidig. Massera försiktigt några droppar på ditt ansikte innan läggdags och torka med en mjuk handduk. Vakna upp med mjuk och len hud.

3. Massage
Använd din favoritlotion och massera huden med en lätt beröring på några minuter. Lägg fokus på problemområden som nacken, under ögonen och pannan. Om du vill skämma bort sig själv kan ett besök på ett Spa vara ett skönt alternativ. Välj en avkopplande ansiktsbehandling med fokus på dina problemområden.

4. Frukt och grönsaker
Färsk frukt och grönsaker innehåller fullt med A och D-vitaminer som får din hud att glänsa. Köp färsk grönsaksjuice från en juicebar eller gör din egen hemma.

5. Citronsaft
Pressa ur saften från en citron och massera in den på de fina linjerna i ditt ansikte. Syran i citronen ser till att göra dem ljusare samtidigt som den minskar uppkomsten av rynkor.

Se originalartikeln här


(59)
(0)


Annons

  • Martina

    Man kan ta bort rynkor med en maskin som heter edermastamp och den tar garanterat bort dem!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…