Annons
Annons


Festival-Johanna möter: Behrang Miri och Victor Crone


behrang-miri-festival-johanna

Festival-Johanna, Behrang Miri och Victor Crone. Foto: Sjfoto.se

Behrang Miri är tillbaka i Melodifestivalen. Förra gången var det 2013 och han hade Oscar Zia och Loulou Lamotte med sig på scenen. I år uppträder han tillsammans med Victor Crone.

– Ja, nu är jag här igen. Det känns jättekul och jag är väldigt tacksam över möjligheten, över att få träffa er och tacksam för den fantastiska publiken, säger Behrang när jag träffar honom och Victor efter det första genrepet inför publik.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Victor Crone som är debutant kan mycket väl få sitt genombrott i samband med årets mello. Han sjunger väldigt bra och låten kommer nog att tilltala många.

Blir det en ”Oscar Zia-effekt” för dig när du uppträder med Behrang? Nästa år står du här själv?

– Nu när du säger det så! Det vore ju kul att få vara med flera år, det är en otrolig grej att vara med i Melodifestivalen, säger Victor. Vilken upplevelse det är att få stå i en sådan här stor arena.

Låten ”Det rår vi inte för” innehåller textrader som ”I staden som aldrig ler” och ”Där pulsen aldrig dör”.

Vilken stad är det ni sjunger om?

– Vi sjunger om alla städer. Alla städer är kärlekens huvudstad.

– Jag har ju mina rötter i Lund och Malmö, säger Behrang. Så det är klart att Lund och Malmö har präglat min uppväxt. Men jag bor i Stockholm och jag tror att alla städer har en essens som är jämförbar. Vi vill att alla ska kunna relatera till låten oavsett vilken stad man kommer ifrån.

– Musik är ett väldigt bra sätt att bygga broar, fortsätter Behrang. Vi når 3 miljoner människor med denna låten. Att få möjligheten att väcka tankar och reflektioner hos människor under dessa tre minuter känns hedrande.

För Victor är det helt nytt med Melodifestivalen och efter den första repetitionen kände han att det fortfarande fanns en del småsaker att slipa på.

Behrang säger att han är arbetsnarkoman och att han älskar att vara med i mellon, han kan verkligen förstå varför artister är med om och om igen.

– Jag får en sådan adrenalinkick av att stå på den här scenen, jag vill bara göra det om och om igen!

 Av: Festival-Johanna


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…