Annons
Annons


Festival-Johanna tycker till om lördagens låtar!


I morgon är det dags för deltävling 2 och idag repeterade alla artisterna inne i Malmö Arena. Festival-Johanna var på plats. Så här tycker hon om bidragen!

Foto: Sjfoto.se

linus-svenning

”Forever Starts Today” – Linus Svenning
Linus Sjunger på engelska i år och budskapet är att man ska kunna släppa allt dåligt och gå vidare. Det är pampigt, trummor och tryck. Linus är mycket mer bekväm på scenen i år, det märks att han har varit med en gång tidigare. Det är en bra låt och rent personligen hoppas jag att sympatiske Linus tar sig vidare. Men det får bli via andra chansen i så fall, direkt till final går den nog inte.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

emelie-irewald2
”Där och då med dig” – Emelie Irewald
Emelie Irewald goes Melissa Horn. Och det är så lugnt att det nog inte kan bli lugnare. Det hade nog till och med varit svårt att dansa tryckare till denna. Stabil sång och fint annars. Ingen stor chans att ta sig vidare.

samir-viktor
”Groupie” – Samir & Viktor
Avicci-intro. Duracellkaniner. Hallå, Hallå.  Oj, oj, oj, oj. Fram och tillbaka. Upp och ner. Klämkäckt liksom. Alla jag pratat med (inklusive andra artister) är säkra på att denna tar sig vidare eftersom Samir och Viktor har en sådan stor fanskara. Och visst. Alla under 16 kommer att rösta på den. Men är låten bra? Nja. Mer kul än bra.

neverstore
”If I Was God For One Day” – Neverstore
Årets ”State of Drama”. Rockigt men ändå tillräckligt poppigt för att tilltala den breda massan och alla som drömmer om att ”spela i band”. Bra i sin genre liksom. Refrängen sätter sig direkt. Scenshowen är klassisk ”stå rätt upp och ner och spela och sjunga” Skönt efter Samir och Viktors framfart 🙂

sanne-och-marie

”Nonetheless” – Marie Bergman & Sanne Salomonsen
Ballad med country-feeling och fin stämsång. Det är mysigt och bra. Lugnt och sansat. Otroligt svårtippat, antagligen inte direkt till final men kan gå vidare till Andra chansen eller hamna sist. Jag helgarderar.

magnus-carlsson
”Möt mig i Gamla Stan” – Magnus Carlsson
Klassisk schlagerlåt med dansbandsfeeling. Under tiden jag hör låten flimrar allt från Orup till Arvingarna förbi. Det är piggt och Magnus är proffs ut i fingerspetsarna, sådana här låtar vet han hur man ska göra. Vidare på ett eller annat sätt.

mariette-klader
”Don’t Stop Believing” – Mariette
Jag har ändrat uppfattning om denna låten sedan jag hörde den spelas upp i onsdags. Det här är en korsning av ”Euphoria” och ”När vindarna viskar ditt namn” någonstans. Pampigt och snyggt. Massor av svart tyg. En outsider som kan skrälla?

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…