Annons
Annons


Filippa Bark praktiserar i Melodifestivalen


Filippa Bark. Foto: Janne Danielsson/SVT

Filippa Bark. Foto: Janne Danielsson/SVT

En 14-åring med bestämda åsikter är Melodifestivalens nya praktikant. Filippa Bark vill visa att alla ungdomar inte är ytliga och vill vara med i Paradise Hotel, tror att hon och artisterna kan lära sig en hel del av varandra och tycker att Måns Zelmerlöw verkar fin på insidan.

Annons

Filippa Bark kommer att praktisera hos Sanna Nielsen och Robin Paulsson under Melodifestivalturnén.

– Jag kommer att intervjua artisterna och vara där som en representant för ungdomen. Jag tror det är viktigt att visa att alla ungdomar inte är ytliga och vill vara med i Paradise Hotel. En del vill faktiskt ta ansvar och vara med i elevrådet och sånt, berättar Filippa på Svt:s Melodifestivalsajt.

Gilla Allas.se på Facebook

Christer Björkman avslöjar att det är lite av en chansning att släppa lös en 14-åring i Sveriges största tv-program.

– Hon lever sitt eget liv, det är så hon fungerar. Jag skulle tro att hon tycker det är lite hennes artister allihop så jag tror inte hon kommer att ta någon större hänsyn till programledarna och vad de gör. Hon är ju rätt oberäknelig också som person så det är ingen riktigt som styr henne utan hon har sin egen agenda.

Fakta: Sissela Benn

Ålder: 34 år.

Yrke: Komiker och skådespelare som bland annat har medverkat i program som Robins, Morgonsoffan, Svensk Humor och i egna dramakomediserien I Anneli. 2013 spelade hon mamma Knota i julkalendern Barna Hedenhös uppfinner julen.

Melodifestivalrutin: Medverkade i pausunderhållning under första deltävlingen i Melodifestivalen 2007.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…