Annons


Finaste inredningen till balkong och uteplats – våra bästa tips just nu!

Våren och sommaren närmar sig och många är sugna på att göra i ordning uteplatsen och balkongen. Skapa rätt stämning med textiler, färger och ljus – här är fem tips för att uppdatera uterummet.


Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Det börjar snart bli dags att inreda balkongen och uteplatsen inför vårens och sommarens härliga stunder utomhus. För att skapa rätt känsla behövs inte mycket, eftersom det är detaljerna som sätter guldkant på uterummet.

Annons

Tjuvstarta balkongsäsongen redan nu genom att addera nya kulörer och snygga detaljer som står sig fram till i höst. Här följer fem tips som gör balkongen mysig att vistas på i vår.

Tips för balkong och uteplats:

1. Uppdatera med krukor och växter

Gilla Allas.se på Facebook

Vårens knoppar och den nytillkomna grönskan i naturen matchas finast med krukor och ännu mer växter på balkongen och uteplatsen. Så frön och plantera blommor och blad för en grönskande oas som växer till sig under våren.

Kruka, Nordal

Kruka i rotting med plastkruka inuti. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Kruka, Jotex

Grön kruka i handgjord keramik med en bubblig utsida. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Awin.com)

2. Addera textiler

Textiler gör uterummet redo för mysiga stunder och ger ett mjukt intryck. Lägg en matta på balkonggolvet, placera ut bekväma sittkuddar och några filtar som både värmer och ger en ombonad känsla till balkongen.

Matta, Jotex

Bouclématta med fint mönster som passar för både inomhus- och utomhusbruk, eftersom den tål fukt och regn. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Ullpläd, Klippan

Pläd tillverkad i lammull som är ett smuts- och fuktavstötande material. Finns även i gult, mintgrönt, grått, svart, och blygrått. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Awin.com)

Sittkudde, Ellos

Sittkudde i hållbart material med ränder på fram- och baksidan. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

3. Inred med glada färger

Foto: Åhléns

Om det är något rum där färgerna kan ta plats så är det uterummet. Matcha blommor och grönska med härliga pasteller, roliga tryck och granna färger enligt eget smak och tycke.

Bricka, Flyboyant/Tictail

Rund bricka gjord i laminerat björkträ som är praktisk och tillför färg på ett enkelt sätt. Finns i flera olika färger och tryck.  Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Kudde, Ferm Living

Gul kudde i ekologiskt bomull med prickigt tryck skapat för hand. Finns även i rosa, blått och grått. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

4. Dekorera med ljus

Foto: Granit

Ljusslingor hör inte bara till vintern utan är vackra att dekorera med året om. Placera ljusslingan i en lykta, bland växterna eller vira den runt balkongräcket. Värmande ljus och lyktor bidrar även till att ge stämning och värme under sena vår- och sommarkvällar.

Ljusslinga med solcellslampor, Star Trading

Dekorativ ljusslinga för utomhusbruk. Ljuskällorna har ett varmvitt sken och drivs med solenergi. Läs mer och köp här.

Ljuslykta, House Doctor

Lanterna tillverkad i rotting med insats i glas och handtag i metall. Passar för mörka kvällar såväl inomhus som utomhus. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

5. Investera i tidlös rotting

Rotting är ett klassiskt material som är speciellt trendigt under vår- och sommarhalvåret. Det finns många utemöbler i rotting, men eftersom naturmaterialet varken tål väta eller uttorkning bör du ställa möblerna under tak när du inte använder dem. Möblerna är lätta att flytta och kan därför enkelt användas såväl inomhus som utomhus.

Korgstol i rotting, Hübsch

Korgstol med rundad rygg i rotting med smala svarta ben. Finns i svart och naturell rotting och kan användas både inomhus och utomhus. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Hängande stol, Broste Copenhagen

Äggformad hängande stol som passar både på uteplatsen och i hemmet samt är enkel att hänga upp. Dekorera gärna med kuddar och plädar för att skapa en mysig oas. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Solsäng i rotting, Ellos

Solsäng i rotting som är höj- och sänkbar samt har avtagbart fotstöd. Kan även användas som fåtölj. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Artikeln publicerades först på Femina.

 


(43)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…