Annons


Allt i en form – fiskgratäng med torsk och äpple

Klart på ett kick! Under ett härligt täcke av crème fraiche och mango chutney hittar du mjäll torsk torsk, grönsaker och äpple. Lättlagat och supergott!


Mumsigt och kalorisnålt.

Fiskgratäng med torsk och äpple

4 port
20 min
299 kcal/port

600 g torskrygg
salt, vitpeppar
1 purjolök, strimlad
1 fänkål, strimlad
2 äpplen, skivade
4 msk mango chutney 
eller senap
2 dl lätt-crème fraiche

Annons

1. Lägg torskfilén i en ugnsfast form. Salta och peppra.

2. Lägg grönsaker och äpple över fisken.

3. Blanda mango chutney, crème fraiche, salt och peppar. Häll såsen över fisken. Tillaga i 200°, 15 min.

4. Servera fisken med grönsallad och citronklyftor.

Av Ulrika Davidsson
Foto: Malte Danielsson

Prova också: Lyxig fiskgratäng med räkor

Ulrikas kickstart ger dig färdiga scheman med kaloriberäknade recept för dagens alla måltider. Enkelt och lätt att följa! Boka dig idag!


(19)
(3)



Vinn 10 000 kronor till DIN drömresa – tävla här!



Annons


Annons

Laddar nästa sida…