Annons
Annons


Följ med Allas till Italien!

I veckans Allas har vi ett stort reportage från härliga Sicilien. Nu har du som läser Allas möjligheten att följa med Allas reporter på en härlig resa fylld av upplevelser. Är du prenumerant på Allas får du dessutom 1250 kronors rabatt på resan!


resa-till-sicilien

Foto: Karin Oddner

Följ med Allas reporter Louise Malmros Manfrinato till vackra, vänliga Sicilien. En resa full av upplevelser, både vad gäller Siciliens fantastiska kök, goda viner och oförglömliga naturupplevelser. Vi bjuder på en lagom blandning av organiserade, spännande utflykter och behövlig egentid och reser i små grupper för den familjära stämningens skull. Louise ser fram emot att kunna ta med dig till hennes personliga favoritplatser och gästfria sicilianska vänner!

Annons

För dig som vill sträcka ut kroppen lite: Under veckan håller Louise också i minst fyra pass mjukyoga, anpassade till både nybörjare och vana utövare.

Program Cefalú 22-29 maj

(med reservation för mindre ändringar)

Dag 1
Ankomst Palermo flygplats.
Transport med vår transferbuss till B&B Cernilia i Cefalú, nere vid strandpromenaden.
Gemensam middag hos Enzo på Hosteria del Duomo.

Dag 2
Lär dig hitta-promenad i Cefalú.
Vinprovning med sicilianska snacks, på Enoteca/vinbar i Cefalú med underbar utsikt.

Dag 3
Båttur längs med den vackra St Lucia-bukten. Engelsktalande guide berättar anekdoter från trakten. Snorkling eller bad från båten. Snacks och dryck under båtturen.

Dag 4
Gemensam utflykt till Marios fridfulla ”agriturismo” i Madoniebergen.
Naturskön utflykt där vi plockar med oss ingredienser till middagen. Enklare matlagning för de som vill. Garanterad ljuvlig och generös middag, lagad med mycket kärlek av Giulia och Mimma.                                                                                  Övernattning i hemtrevliga, karakteristiska rum

Dag 5
Frukost. Hemfärd via bergsby med fantastiska vyer.

Dag 6
Ledig dag. Förslag: Strandhäng på Cefalús fina sandstrand och shopping i gamla stan, dagsutflykt till sagolika Eolie-öarna, promenad upp till La Rocca eller tåg till spännande Palermo.

Dag 7
Tåg till fulsnygga, charmiga hamnstaden Termini Imerese, besök på dess stora, turistfria kläd-, sko- och matmarknad. Promenad upp till utsiktsplatser i stadens övre delar.
Lunch hos Danilo & Enrico med enkel vinprovning och fantastisk siciliansk husmanskost.

Dag 8
Hemfärd.

I resan ingår: Flyg, logi med frukost, all transport, två gemensamma middagar, en långlunch med mini-vinprovning, vinprovning med sicilianska specialiteter, båtutflykt, tågutflykt. Minst fyra mjukyoga-pass för de som vill.

Pris: 12 900 kr

Pris för Allas prenumeranter: 11 650 kr

För bokning eller vidare information, ring Louise Malmros Manfrinato på 040 23 48 40
Vill du utnyttja din rabatt som Allasprenumerant, uppge ditt kundnummer.
Resan avgår från Köpenhamn, behöver du anslutningsflyg till Köpenhamn kan Louise hjälpa dig att anordna det genom den resebyrå som sköter flygresorna, Akilles Travel.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…