Annons
Annons


Följ med till kändisarnas smultronställen!


joyride

Nya resekonceptet Joyride innebär att kända profiler guidar resenärer till sina hemliga smultronställen. Initiativtagare är hälsoprofilen och författaren Ola Lauritzson och körsångsgurun Gabriel Forss. Vem vill inte upptäcka LA med Maria Montazami, San Sebastián med Tareq Taylor eller köra rally i Dubais sandöken med Tina Thörner?

Annons

Exempel på kändisar som är redo att dela med sig av sina personliga rese-upplevelser är Maria Montazami som guidar till sitt Los Angeles och även bjuder in till mingel i sitt Hollywoodhem. TV-kocken Tareq Taylor tar med resenärerna till matparadiset San Sebastián och bland annat en unik pintxosrunda till hans hemliga favoritbarer. Den som vill ha fart på resan hänger med rallyföraren Tina Thörner. Hon visar upp sin version av Dubai. Under 2015 kommer fler resor att presenteras löpande.

Gilla Allas.se på Facebook

– Vi har varit nära vänner i många år och har alltid drömt om att driva något som Joyride tillsammans. Vi har båda erfarenhet av att anordna mat- och körresor och våra respektive bakgrunder kompletterar varandra väl för att lyckas, säger Ola Lauritzson.

Nischade resor, skräddarsydda för en mindre grupp är en spännande trend. Matresor, löparresor, äventyrsresor och liknande har funnits länge. Nu kommer kändisresorna som ett nytt koncept. Det är resebyrån Joyride som erbjuder kändisar som reseledare och guider i exklusiva resepaket.

— Vår första planerade körresa till Barcelona i maj sålde slut på två dagar. Det
visar att det finns ett stort intresse för ett nytt resekoncept som Joyride, säger Gabriel Forss.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…