Annons
Annons


Följ Oscarsgalan direkt


Filip & Fredrik leder oss genom Oscarsgalan. Foto: Kanal9

Hur ska det gå för Mikael Persbrandt och den danska filmen ”Hämnden”? Kommer den att få en Oscar för Bästa utländska film?

Ja, svaret får vi natten till måndagen då Oscarsgalan drar igång för 83:e gången. Kanal9 bullar upp med en uppesittarkväll ledd av  programledarprofilerna Filip och Fredrik med gäster.
Här är körschemat:

Annons

Kl 21.55 Inside the Actors Studio med värden för Oscars-galan: James Franco
Amerikanskt intervjuprogram från 2010. Programledaren James Lipton intervjuar stora stjärnor som berättar om sina karriärer och hur de tog sina första steg inom film- , teater- och tv-världen. Publiken består av skådespelarstudenter som får ställa sina egna frågor till gästen. Originaltitel: Inside the Actors Studio.

Gilla Allas.se på Facebook

Kl 23.00 Uppsnack – Filip & Fredrik med gäster diskuterar nomineringar och vinstchanser i studion.

Kl 00.00 Oscarsgalan- Röda mattan
Direkt från Hollywood. Kommentatorer: Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Vi följer filmstjärnornas och Hollywoodkändisarnas ankomst till Oscarsgalan och deras entré längs den röda mattan.

Kl 01.00 Nedräkning
Nedräkningen direkt till Oscarsgalan 2011 med bland intervjuer från röda mattan.

Oscarsvärdarna James Franco och Anne Hathaway.

Kl 02.30 Oscarsgala 2011

Direktsänd prisgala från Hollywood: Kommentatorer: Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. För 83e gången har det blivit dags att dela ut det finaste priset man kan få i filmens värld, Oscarstatyetten. Skådespelareliten och filmstjärnorna samlas inför världens ögon för att få veta vem som stod för 2010 års starkaste prestationer på vita duken. Nominerade i de tunga kategorierna är bland andra Annette Bening, Nicole Kidman, Javier Bardem, Colin Firth, bröderna Coen med filmerna ”Inception”, ”True Grit” och ”Hämnden” med Mikael Persbrandt. Värdar för galan är skådespelarna James Franco och Anne Hathaway.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…