Annons
Annons


Folkfest i väntan på finalen!


Det var folk överallt i Folkets park.

Hej, hej! Festival-Johanna här. I går bytte jag tillfälligt till Fest-Johanna och begav mig till Folkets park, och Euro fan café, här i Malmö för att se hur fansen laddade inför kvällens final.

Annons

Kvällen kallades för ”Melo Madness” och förutom att DJ:n spelade Eurovision- och mellolåtar hela kvällen så uppträdde Eddie Razaz, Pay TV och Stockholm Syndrome (tidigare Love Generation).

Fansen kom från alla möjliga länder och festade verkligen ihop som ”We are one”. Jag försökte göra en icke vetenskaplig undersökning om vem folk tror vinner ikväll men det var helt omöjligt eftersom jag fick i stort sett olika svar från alla jag frågade.

Folkfest, schlagerfest, Eurovisionfest. Tre ord som stämmer bra in på gårdagskvällen. För fest var det. När jag begav mig hemåt hade det redan börjar ljusna. Men musiken spelades fortfarande på högsta volym på flera ställen i parken. Något säger mig att det kan bli lika festligt ikväll igen. Men då är inte jag där eftersom jag ska på en annan fest. Artisternas efterfest. Jag får säkert anledning att återkomma i ärendet 🙂

Hälsar Fest-Festival-Johanna

Eddie Razaz sjöng Alibi till folkets jubel.

Alla som gick in på Euro fan café fick en stämpel i form av ett hjärta.

 

Tyska och finska fans festade tillsammans.

Här ar vi ett fan som hejar på Finland. Eller tänker fria till någon…

Jag och Eddie fick en pratstund efter hans uppträdande. Bland annat berättade han att han håller på att spela in en långfilm, där han har en av huvudrollerna. En ”mörk” film kallar han den. Ska bli spännande.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…