Annons
Annons


För mycket av det goda… är alldeles lagom!


tidningen allas

Det kan aldrig bli för mycket av det goda! Det säger vi nu när påsken närmar sig och det är hög tid att sätta på ugnen, för här ska det bakas! Och med våren kommer också lusten till förändring. Därför bjuder vi på 107 härliga inredningstips som passar även den tunna plånboken!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 15 ( i butik 3 april):

Mötet med tiggaren Felicia förändrade Saras liv
Vi passerar dem som om de inte finns. Det gjorde även Sara. Men en dag började hon prata med kvinnan som satt och tiggde på gatan i Stockholm. Nu är de goda vänner och kämpar tillsammans för att de fattigaste ska få det lite bättre.

Gilla Allas.se på Facebook

Inredningsspecial: 107 fina budgetfynd för kök, sov- och vardagsrum
Fynda bland vårens nyheter utan att tömma plånboken. Extrasköna kuddar till sovrummet, mysig lampa till vardagsrummet, porslin som piggar upp frukosten, härliga handdukar att svepa in dig i efter duschen och 103 tips till som ger vardagen guldkant där hemma!

40 år efter Abbas Waterloo – Mamma Mia så bra de var!
Ingmari Halling arbetade nära ABBA i många år. Hon kom dem in på bara skinnet – bokstavligt talat. För Allas reporter, Agata Garpenlind, berättar hon nu några av Abbornas hemligheter.

Baka allt det goda till påsk!
Nu är det dags att påskbaka. Överraska med hemgjorda läckerbitar! Vaniljsnurror med dubbla fyllningar, krispiga marängdrömmar med bär, nötgömmor, gräddig mandeltårta. Oemotståndligt gott – och recepten hittar du i veckans Allas!

En läsare berättar: Min man levde dubbelliv med sitt missbruk
När Hasse firade sin 50-årsdag en strålande vacker sommardag var vi så lyckliga. Vi hade fem barn, goda vänner och ett tryggt liv. Kunde det bli bättre? Ett halvår senare valde han att ta sitt liv…

Läckraste bjudmaten för många
Mingla med gästerna medan maten lagar sig själv i ugnen. Fläskfilé, pestobakad lax, köttfärspaj och kyckling är festligt fixat på max en timme. Perfekt när man är många kring middagsbordet.

Dessutom:

  • Steg för steg: Så fixar du festfrisyren
  • Christinas ex hindrar henne från att träffa deras två barn
  • Köptips: Vårens stickade favoritplagg
  • Surfplattan gav cancersjuka Iréne trygghet
  • Allas testar: Smörgåskaviar!
  • Getingarna tog nästan livet av både mig och min hund!
  • Gröna kalendern: Släpp fröerna loss det är vår!
  • Katastrofen gjorde oss till fångar i Paris!

+ massor med extra läsning, recensioner, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

LÄS OCKSÅ


(18)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…