Annons
Annons


Förbättra kärleksrelationen – åk på semester


– 7 av 10 svenskar får en bättre relation på utlandsresan

Slentrian och vardagsbestyr i höga doser kan ibland tära på kärleksrelationen. Men vad ska man då göra om relationen kört fast i gamla hjulspår? Enligt svenska folket tycks en gemensam utlandssemester vara lösningen. 68 procent av svenskarna anser att deras relation med sin partner förbättras när de reser ihop. Det framkommer i Tickets senaste Novus-undersökning.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

En resa har många positiva effekter på kärleksrelationen. Det som flest svenskar ser som positivt är att de pratar mer när de reser och blir mer sociala med varandra. Det svarar var tredje svensk. Var femte svensk upplever också att de blir mer kärleksfulla mot varandra och 14 procent anser att de får en djupare relation när de reser. Tio procent svarar dessutom att de har mer sex med sin partner när de är på semester jämfört med när de är hemma.

– Resor har generellt en positiv inverkan på de allra flesta människor, så det är inte konstigt att det även piggar upp kärleksrelationen. Man får mer tid över för varandra och man gör fler roliga saker ihop som man kanske inte hinner med annars, till exempel snorkla, vandra eller äta på restaurang. Det är ju alltid trevligare att diskutera vilket vin man ska välja till maten än vems tur det är att hänga tvätten, säger Martin Durnik, marknadschef på Ticket.

Blir relationen med din partner bättre när ni reser och i så fall, på vilket sätt?

Ja, vi pratar mer och blir mer sociala med varandra, 32 %

Ja, vi blir mer kärleksfulla mot varandra, 20 %

Ja, vi får en djupare relation när vi reser, 14 %

Ja, vi blir mer toleranta mot varandra, 12 %

Ja, vi har mer sex än när vi är hemma, 10 %

Ja, på annat sätt, 8 %

Ja, vi bråkar mindre, 7 %

Nej, vår relation blir inte bättre när vi reser, 20 %

Vet ej, 12 %

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…