Annons
Annons


Försommarens bästa fika!


Omslag22Fikar du efter nya läckra kakor till kaffet? I veckans Allas får du hela 12 fantastiska recept. Vi bjuder också på mönstret till en eleganta sommarkoftan och massor med gripande läsning.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 22 ( i butik 22 maj):

En försenad middag räddade Lindas liv
Det var Lindas mamma som berättade hur viktigt det är att förverkliga sina drömmar. När mamman sedan dog i cancer bestämde den tidigare så försiktiga Linda för att följa hennes råd – det höll på att kosta henne livet!

Försommarens bästa fika – 12 specialrecept!
Chokladbiskvier, marängrulle med bär, fyllda mandeltoppar, ljumma kardemummabullar… Här frestar vi med tolv godingar när det är dags att fira, festa eller bara för att förgylla en fikastund.

Carolin bröt båda händerna under bröllopsdansen
De planerade sitt bröllop i ett helt år. Allt skulle vara perfekt för Caroline och Fredrik. Inte minst brudklänningen som importerats ifrån USA. En vacker lång klänning – lite för lång visade det sig…

Sticka sötaste koftan
Nätt kroppsnära kofta med tuff kinakrage gör du i dubbel mosstickning. Micen av ekologisk ull och nässelfiber ger ett extra mjukt garn.

En läsare berättar: Vår bortskämda dotter går mig på nerverna
Jag står inte ut med vår dotter. Och jag anser att det är min mans fel. Han har alltid gett efter för hennes minsta impuls och resultatet är en ansvarslös och bortskämd bimbo!

Läckra GI-rätter för hela veckan
Hela veckan satsar vi på fräscha GI-rätter. Starta med tomattoppad kassler med vitlökssås. På fredag firar vi med entrecôte, krispiga primörer och krämig ädelostsås.

Dessutom:

  • Fina fötter – så gör du!
  • Anorexisjuka Eleonor var för mager att bli mamma
  • Supergoda kycklingrätter!
  • Mors dag special: mamma ska klara allt – och lite till
  • 5 kryddor med guldkant
  • Steg för steg: Dubbelmarinerad fläskfilé
  • Medicin & Hälsa: Efter tre missfall blev lyckan dubbel

+ massor med extra läsning, recensioner, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…