Annons
Annons


Från gubben på Månen till Mars hos Skavlan


Dj-fenomenet Swedish House Mafia är ett av världens största namn inom elektronisk musik och omtalas som Sveriges mest banbrytande musikexport sen Abba.

Annons

Efter att ha spelat på de största scenerna runt om i världen bestämde de sig i somras för att lägga av, och är nu ute på sin sista världsturné, ”One Last Tour”. På fredag ger Axel ”Axwell” Hedfors, Sebastian Ingrosso och Steve Angello den enda tv-intervjun på hemmaplan.

Gilla Allas.se på Facebook

Norsk diplomat
Den norske diplomaten och tidigare utrikesministern, Thorvald Stoltenberg, miste nyligen sin fru, Karin. Karin Stoltenberg var jämställdhetspionjären som formade norsk familjepolitik och nu försöker Thorvald Stoltenberg att se framåt samtidigt som han minns det långa liv han och Karin fick tillsammans.

Månlandare
Den 20:e juli 1969 stod världen stilla när den första bemannade månlandningen genomfördes. Med på resan fanns astronauten och piloten Buzz Aldrin som sedemera blev den andra människan som någonsin satte sin fot på månens yta. På fredag kommer han till Skavlans säsongsavslutning.

Putin – ett monster
Den ryske journalisten Masha Gessen talar om Putin som ett monster och beskriver hemlandet som en diktatur. Hon har själv fått uppleva hot i sin yrkesroll och tidigare i år kom hennes bok om president Putin, Mannen utan ansikte, ut på svenska och norska.

Sångar-Mars
Som fyraåring startade han karriären som Elvis-imitatör på Hawaii och i fjol stod han bakom två av årets mest sålda låtar. Med ”Grenade och ”Just the way you are” i baggaget får vi träffa Bruno Mars.

 Skavlan: Fredag 23 nov, kl 21:00. SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…