Annons
Annons


Från New Yorks gay-värld till excentrisk FBI-medarbetare

I morgon, söndag, är det dags för premiär på Kanal 5:s nya söndagsdeckare Perception. En excentrisk doktor i neurologi hjälper FBI att sätta dit gärningsmännen.


Eric McCormack (Will & Grace mfl) gör rollen som bipolär FBI-expert i Kanal 5s nya deckarsatsning.

Komiska deckaren Psych möter beteendevetarna i Criminal Minds i amerikanska kriminalserien Perception. Daniel Pierce (Eric McCormack) är en excentrisk vetenskapsman vars neurologiska forskning ger honom specialistkunskaper som hjälper FBI i kampen med att lösa svåra brottsfall.

Annons

Bipolär hjälte
Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar – han är dessutom själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och följer sin egen rutin där musik, korsord och en rigorös ordning hjälper honom att hålla störningen i schack.

Fakta och hallucinationer
På universitetet håller personlige assistenten Max Lewicki (Arjay Smith) reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti (Rachel Leigh Cook) har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparans och en rak kommunikation. Intensiva fall försätter Pierce i ett tillstånd där fakta och hallucinationer överlappar varandra. Hans känsloliv balanserar på en knivsegg och sjukdomen hotar ständigt att invadera verkligheten.

Från Will & Grace
I huvudrollen ser vi Eric McCormack som Daniel Pierce. McCormack är förmodligen mest igenkänd för sin roll som Will i sitcom-serien ”Will & Grace”. Dessutom medverkar bland andra Kelly Rowan som Nathalie och Jonathan Scarfe som specialagent Roger Probert. Producenten Greg Beeman står bakom tv-serier som tex Smallville, Heroes och Falling Skies.

Perception: Söndag 30 september, kl  22.00. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…