Annons
Annons


Från topp till tå – 85 mode & makeupfynd!


Ala9

Precis som vintergäck och snödroppar börjar synas här och var dyker även vårtecknen upp inom mode och skönhet. Vi har tittat närmare på dem och tipsar om de 85 bästa nyheterna. Och vad gör Linda Bengtzing nuförtiden? Tja, kolla i Allas så får du veta!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 9 ( i butik 20 februari):

Vårens nyheter 2014: 85 mode- & makeupfynd
Plagget framföra andra är kimono, gärna lite lagom 20-talsdekadent. Ränderna är också ett vårtecken – nu i grafisk och 50-talsinspirerad stil. 9 sidor laddade med mode & skönhetsnyheter – från topp till tå!

Gilla Allas.se på Facebook

Linda Bengtzing: Jag grät för att jag var så ensam
En gång var sångerskan Linda Bengtzing känd för sina många kärleksaffärer. Men trots att hon levde i full fart var det något som saknades i hennes liv. Nu njuter hon både av livet i Melodifestivalen och av att vara mamma!

Ny smärtlindring för fibromyalgiker
Smärtan fanns överallt i kroppen och förmörkade Thereses hela tillvaro, men mötet med den tv-kände smärtläkaren Björn bragée förändrade allt. Hans kombination av smärtblockering och massage har gett henen livsglädjen tillbaka. Och kanske har forskaren Diana Kadetoff ännu en pusselbit till smärtlindring.

Pajpartaj!
Frasiga pajer med suveräna fyllningar! Tuffa till köttfärsen med kryddig korv och gör kycklingpajen mer smakrik med räkor. Grönsakspajen får också ett lyft med getost och rosmarin i veckans Allas.

En läsare berättar: Jag blev spelberoende på några veckor
Det hela började som ren nybörjartur. Utan minsta ansträngning lämnade jag kasinot tusen kronor rikare än när jag kommit. Vilket trevligt ställe, tänkte jag. Några dagar senare ville jag prova lyckan igen…

Snabbt & lätt: Baka läckert och sött i långpanna
Krämiga nutellarutor med hasselnötter, mumsiga brownies med seg jordnötskola, klassiska äppelrutor och frasiga blåbärsbitar. Frestande gott och superenkelt att baka i långpanna. Mums!

Dessutom:

  • Extra många sidor med läsarnas egna berättelser
  • Vackra vårlökar i roliga arrangemang
  • Special: Lär dig bråka uran att såra
  • De bästa och roligaste kryssen!
  • Vardagsmat med smak av bacon
  • Räddar liv för att hedra minnet av sin drunknade son
  • Baka franska små läckerbitar
  • Inred med Ikat – ett spännande mönster
  • Ny spännande favorit: Karlsbadersemlor!
  • Steg för steg: Den godaste paellan

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

LÄS OCKSÅ


(21)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…