Annons
Annons


Mellovinnaren Frans i kvällens Skavlan!

Det knackar på dörren och där står – en livvakt. Frans Jeppson Walls vardag ser inte ut som förr. I fredagens "Skavlan" berättar han om livet efter vinsten i Melodifestivalen.


frans-till-final

Frans. Foto: Stefan Johansson

Sedan Frans vann Melodifestivalen har 17-åringens vardag tett sig lite annorlunda.  När han gästar tv-programmet Skavlans säsongsavslutning berättar han om hur en man dök upp vid dörren för att beskydda honom när kan skulle till skolan.

Annons

– På morgonen var det någon som knackade och sa: ”Tja, jag ska vara din livvakt idag”, säger Frans i programmet.

Han berättar att livvakten är ”en lokal kille som inte alls är svår att ha att göra med” – men att en spontan glädjeyra höll på att ställa till det för hans bästa vän.

– Min kompis, han kommer och hoppar på mig bakifrån, så här av glädje och ska hälsa på mig.  Och jag är inte med på det. Och jag tittar snett åt vänster där livvakten står, och han taggar till på riktigt. Jag ser honom ladda – och om jag inte känner igen den här killen – tackla honom.

Någon tackling behövdes däremot inte och för övrigt verkar livvakten haft en lugn dag på jobbet:

– Det är som lugnast i skolan. Jag har mina vänner där. Och jag gick in i klassrummet och sa hej och de sa hej tillbaka. Det var väldigt lugnt så, säger Frans om återkomsten.

Läs också:

Se Frans hyllas av hemstaden Ystad

Se Frans sjunga vinnarlåten på efterfesten!

Se Frans sjunga Zlatan-låten

Skavlan sänds fredag  21.00 på SVT1. 

frans-jeppsson-wall

Frans hyllades av hemstaden Ystad i måndags. Foto: Stefan Johansson

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…