Annons
Annons


Fransfeber! ”If I Were Sorry” har sålt platina

Under fredagskvällen, på den sista presskonferensen innan Melodifestivalens final, överraskades Frans och hans låtskrivarteam med varsin platinaskiva.


frans

En glad Frans. Foto: Stefan Johansson

Frans Jeppsson Wall slog ned som en bomb som 7-åring med sin hyllningslåt till Zlatan Ibrahimovic inför fotbolls-VM 2006. Låten ”Who´s da man” av gruppen Elias, där Jeppsson Wall sjöng, blev ett fenomen och Frans blev ”Zlatan-Frans” med hela svenska folket. I år, 10 år efter Zlatansuccén, gör Frans comeback i Melodifestivalen med full kraft!

Annons

Se Frans sjunga If I Were Sorry på efterfesten!

frans-zlatanFrans tävlade i den fjärde och sista deltävlingen i Gävle med låten ”If I Were Sorry” och slog knockout på såväl tv-publik som på publiken i Gavlerinkens Arena. Frans kvalificerade sig direkt till den stora finalen och under lördagen uppträder han i Friends Arena, svenska landslagets hemma-arena, med startnummer 10 – samma nummer som idolen Zlatan Ibrahimovic har i landslaget.

”If I Were Sorry” är skriven av Fredrik Andersson, Michael Saxell, Oscar Fogelström och Frans själv. Låten har på rekordsnabb tid streamat över 6,5 miljoner och med råge passerat platinanivå. Låten placerade sig som #1 på svenska Spotifylistan redan dagen efter att den haft release, en förstaplats som Frans haft stadigt grepp om ända sedan dess.

Förra veckan släppte Frans den tillhörande musikvideon till ”If I Were Sorry”. Videon är inspelad i Ystad där Frans bor och är uppvuxen.

Läs också: Se intervjun vår reporter gjorde med Frans efter att han tagit sig till final

frans-latskrivare

Fredrik Andersson, Oscar Fogelström och Michael Saxell har skrivit ”If i Were sorry” tillsammans med Frans. Foto: Stefan Johansson


(100)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…