Annons
Annons


Fredrik Ljungberg och Taylor Swift hos Skavlan


En av svensk fotbolls viktigaste ikoner, Fredrik Ljungberg, besöker Skavlan i London denna vecka. Under sin långa karriär representerade han bland annat Halmstad, Arsenal och Celtic.

Annons

Utanför fotbollen blev han dock känd världen över för sin reklamkampanj för Calvin Klein. För ett par månaders sedan la han skorna på hyllan och i veckans program ger han sin första tv-intervjun sen karriären avslutades.

Världsrekord i försäljning
Den 22 år gamla Taylor Swift har fått fina recensioner för sitt nya album Red. Albumet slog nyligen världsrekord då inget annat album har sålt så mycket under en och samma vecka på iTunes tidigare. Med fyrtiotvå färska albumettor världen över i ryggen kliver hon upp på Skavlans scen denna vecka.

Okänd karriär
Skådespelerskan Elisabeth McGovern är mest känd för rollen som Cora Crowley i Downtown Abbey. Vad som är mindre känt är att hon även har en karriär som sångerska. Nu är hon ute med ett nytt album tillsammans med Sadie & the Hotheads som heter ”How not to loose things”.

Syra i ansiktet
Hon var en lovande modell och programledare i England, men 2008 ödelades brittiska Katie Pipers liv. Hennes dåvarande pojkvän kastade syra i hennes ansikte och sedan dess har hon genomgått över 100 operationer. Nu har hon vigt sitt liv till att hjälpa andra människor med handikapp och deformiter att bygga upp deras självkänsla.

Skavlan: Fredag 9 nov, kl 21. SVT1

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…