Annons
Annons


Fullt hus med Lasse Stefanz


Lasse Stefanz - Allas gäster på dansbanan på Malmöfestivalen

Lasse Stefanz - Allas gäster på dansbanan på Malmöfestivalen

Succé igen!
På annat sätt kan man knappast beskriva det populära danbandet Lasse Stefanz besök på Malmöfestivalen igår kväll.
– Fullt hus skulle man kunna säga. Vi räknar med att det har passerat mellan sex- och åttatusen besökare under kvällen, berättade en av vakterna som hade i uppgift att kontrollera att det inte var för många inne på dansbanan samtidigt.

Annons


Prisade gitarristen Christer Eriksson spelade inspirerat.

Prisade gitarristen Christer Ericsson spelade inspirerat.

Det var med både självförtroende och spelglädje som Lasse Stefanz spelade upp till dans på Malmöfestivalen i går, tisdag. Inte så konstigt med tanke på de senaste tidens framgångar.

Dels fick ju Olle Jönsson och Christer Ericsson var sin Guldklav (Årets sångare respektive Årets gitarrist) på den årliga dansbandsgalan i Malung i somras, dels blev Olle Jönsson utsedd till Årets Skåning i samma veva.


– Ja, det är en stor ära. Det tog några dagar att sjunka in, men det känns bra, sa Olle Jönsson när Allas passade på att räcka över en blombuketter till honom och kollegan Christer Ericsson strax innan de stampade in kvällens första dans.

Malmöfestivalens dansbandsscen släpper i år bara in 1 500 åt gången, varför det var mycket omsättning på de dansande. Men stämningen var, trots trängseln, god. Även den häftiga blåsten såg inledningsvis ut att kunna ställa till det, men även den tämjde Christer Ericsson med sitt inspirerade gitarrspel. Olle Jönsson sjöng som vanligt med inlevelse medan bandet rutinerat pumpade på i hit efter hit.

Ikväll, onsdag, blir det Allas Sommarkryss med Johanna Svan och Mikael Frohm till toner av The Puzzle. Välkomna till RWP-scenen kl 18.00.

En skön vy från scenen i går kväll.

En skön vy från scenen i går kväll.

Rätt svar till Sommarkrysset: 1) Koppel, 2) Wilmer X, 3) New York, 4) Song, 5) Hasse, 6) Roxette, 7) Andersson, 8 ) Virgin, 9) Tyskland, 10) Lund.(6)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…