Annons
Annons


Fyra familjer lever sin dröm


Familjen Borgström, mamma Nina, pappa Christof, Fredrik, Anna, Sara och Oskar. Foto: Andreas Hillergren

Fyra familjer får möjligheten att lämna sina hektiska, sönderstressade storstadsliv och flytta ut på landet. De tar steget ut i myllan för att förverkliga sina drömmar om ett lugnare liv. Men blir det verkligen som de trodde?

Annons

Tänk om du och din familj fick chansen att göra något helt annorlunda, något som ni pratat om men aldrig gjort något åt? I Drömmen om landet får familjerna Fourén, Ekberg, Borgström och Yourstone möjligheten att flytta ut på landet och leva ett liv som skiljer sig ordentligt från deras vanliga vardag. Att ta hand om en bondgård eller ett Bed & Breakfast är inte något som någon av dem brukar pyssla med.

Gilla Allas.se på Facebook

Bo på landet
Drömmen om landet är en realityserie där fyra familjer provar att leva, bo och livnär sig på en familjebaserad verksamhet på svenska landsbygden under ett antal veckor. Tittarna får se hur alla angriper sina nya uppgifterna och självklart oförberedda kämpar med att komma till klarhet med verksamheternas krav. Men det finns också många stunder av samvaro, närhet och ro som de fyra familjerna inte upplevt tidigare.

Hemmapappa
Familjen Borgström består av mamma Nina, chef i byggbranschen, pappa Christof som de senaste två åren varit hemmapappa. Äldste sonen Fredrik som älskar djur, men som är allergisk. Äldsta dottern Anna tränar gymnastik och gillar att slappa. Sara gillar hästar och att spela gitarr, samt lillebror Oskar som tycker om fotboll och tennis.

Nystart för familjen
Familjen Ekberg-Jonsson består av mamma Lotta, som är webbredaktör, pappa Roger som är skådespelare samt sonen Theo, som gillar streetdans och dataspel. Familjen har inte bott ihop på ett tag, så chansen att få prova på att ta hand om en restaurang på Gotland kommer som en mycket positiv överraskning och en nystart.

Gemensamt projekt
Familjen Fourén består av pappa Mats, som är flygsteward och snickare, mamma Therese som är driftansvarig och fotbollscoach, Filippa som tränar fotboll Fabian, som också är fotbollsintresserad. Familjen är rörande överens om att de behöver en paus i vardagen då de kan stänga av sina vanliga liv och fokusera på varandra samtidigt som de önskar sig ett gemensamt projekt och de hamnar på ett gästgiveri.

Tjejtrio
Familjen Yourstone består av mamma Louise, som är egenföretagare, äldsta dottern Mikaela som pluggar till frisör och nagelteknolog och lillasyster Jenna. De är en sammansvetsad tjejtrio som drömmer om att driva en bensinstation ihop en sommar. Förutom att tanka båtar tänker de att de ska sälja glass, godis och hembakade bullar, ha en frisörhörna och ta hand om båtfamiljernas hundar. Nu får de chansen!

Drömmen om landet: Måndag 6/2, kl 20.00. SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…