Annons
Annons


Gamla krukväxtsorter efterlyses


begonia

begoniablad

Hejsan!
Vet du var man kan få tag på gammaldags begonior och kornettblommor, Streptocarpus? Har skickat efterlysningar på olika forum på internet, annonserat i veckotidningar men det är svårt då de inte tar in bilder.
Min begonia dog tyvärr och nu undrar jag om den kan finnas här i Sverige ännu? Min förra fick jag av en dam som inte har den kvar, trots att hon gett bort många sticklingar visste hon ingen som hade den kvar. Om någon Allas-läsare vill dela med sig eller har tips blir jag glad! Visar här bilder av bladen, det är begonian med mittenbladet som jag eftersöker mest.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Mvh Begoniatokan

Hej Begoniatokan!
I Allas nr 21 skriver jag om Waldemarsudde i Stockholm som säljer gammaldags krukväxter, däribland begonior och kornettblommor. Hör gärna med dem om de kan hjälpa dig: www.waldemarsudde.se , eller allra bäst åk dit och handla i butiken! Om du Allasläsare också kan hjälpa Begoniatokan, tveka inte att ta kontakt. Ni kanske kan byta sticklingar?

Hälsar Karin Elmberg, trädgårdsredaktör på Allas

Vill du ställa en fråga till vår trädgårdsredaktör? Klicka här.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…