Annons
Annons


Ge julen stjärnglans

Här får du flera nya sätt att låta den vackra julstjärnan skapa skön julstämning. Kolla hur stjärnan kan lysa upp ditt hem!


Julstjärnor och polkagrisar

Julstjärnor och polkagrisar i två vaser ger härlig effekt. Foto: Blomsterfrämjandet

Kärleksfullt arrangerade fungerar julstjärnor från mörka november, hela advent och över jul och nyårshelgerna. Tack vare det stora utbudet kan både traditionella hemtrevliga och modernt urbana miljöer skapas. Här delar vi med oss av nya tips som ger festen stjärnglans.

Annons

Polkagrisvaser

En söt dukning med julstjärnebuketter i polkagrisvaser speciellt får barnens ögon att lysa.

För att skapa vasen behövs två glasvaser i samma form men olika storlek. Placera den mindre vasen i den större och fyll på med polkagrisar i mellanrummet. Fyll därefter vasen med en bukett julstjärnor.

Julstjärnor, gran

Låt julstjärnor dekorera granen.

Stilfullt i rött

I dag går många hem i vitt och till detta passar röda julstjärnor ypperligt! Stora eller många mindre i en grupp ger en garanterad wow-effekt! En rolig inredningsdetalj är att överraska gästerna med en julgran av julstjärnor i stället för den traditionella julgranen.

Stoldekoration

Att göra stoldekorationer av julstjärnor ger ett annorlunda välkomnand. Täck jorden runt de små plantornas rötter med fuktig mossa, linda in i plastfolie och placera dem sedan i struten. Vira en dekorativ tråd runt struten och fäst dem i stolarna. Extra fina blir strutarna om en liten namnlapp fästs vid varje strut så att gästerna hittar sin plats.

 

Draperi

Skirt och vackert draperi där julstjärnorna spelar huvudrollen.

Kontrastfärger

I öppna och ljusa miljöer föredrar många enkla inredningsdetaljer. Snittade julstjärnor har fästs vid ett draperi. Det ger ett både skirt och drömskt intryck.

Rumsavdelare

En vacker rumsavdelare skapas när öppna hyllsystem placeras mitt i rummet. För att ge dessa ett mjukare uttryck är julstjärnor ett perfekt attribut.

Rumsavdelare

Placera några julstjärnor i rumsavdelare.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…