Annons
Annons


Glädjebeskedet: Nu blir Solsidan långfilm

Goda nyheter för dig som saknar Solsidan! Nu blir den populära tv-serien långfilm och vi får återse Ove, Mickan, Fredde, Anna och Alex.


Henrik Dorsin som Ove Sundberg och Malin Cederbladh som Anette Sundberg i ”Solsidan”. Foto: tv4

Var du en av dem som kände en stor sorg i bröstet efter beskedet om att Solsidan säsong 5 skulle bli seriens sista? Torka tårarna, för snart kommer du få återse Ove, Mickan, Fredde, Anna och Alex igen.

Annons

En av Sveriges populäraste komediserier någonsin tar alltså steget till vita duken. Regissörerna Felix och Måns Herngren har fått grönt ljus och marknadsstöd för idén.

Svenska folket tycks inte få nog av det här gänget. Från vänster ses Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Mia Skäringer och Felix Herngren. Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4

Stor succé

Solsidan bänkade svenska folket i tv-sofforna första gången 2010, och serien blev snabbt en hit. Det första avsnittet av den andra säsongen sågs av hela 2 530 000 tittare i Sverige – den högsta tittarsiffran för TV4 på tio år, bortsett från två avsnitt av Let’s Dance. Det placerade Solsidan i samma popularitets-kategori som SVT-klassikern Svensson, Svensson.

När filmen kommer upp på vita duken är ännu inte klart, men låt oss så länge bara stanna till och glädjas vid beskedet att filmen är ett faktum.

Läs också: 8 roliga Solsidan-bloopers!

Text: Sofia Börjesson


(123)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…