Annons
Annons


GLÄDJEN: Här blir småföretagaren Faustina mångmiljonär!

Faustina Christiansen från Kristinehamn är småföretagare och mamma. Och nu även mångmiljonär! Hon kammade hem drömvinsten när det var dags att skrapa Triss i TV4:s Nyhetsmorgon på onsdagen. "Du är den iskallaste femiljonervinnaren vi någonsin har haft", utbrister programledaren Tilde de Paula Eby.


På onsdagsmorgonen är det som vanligt dags för Trisskrap i ”Nyhetsmorgon” i TV4. På plats finns Faustina Christiansen, 32, från Kristinehamn.

Redan innan hon börjar skrapa har småföretagaren och mamman Faustina klart för sig vad pengarna – hon är garanterad 100 000 kronor – ska gå till:

Annons

– Jag ska investera i mitt företag. Jag säljer hårprodukter och barnkläder på nätet, berättar hon för programledarna Tilde de Paula Eby och Peter Jihde.

Gilla Allas.se på Facebook

Bild: TV4

”Iskall”

Faustina Christiansen är gift och har två barn, men familjen fick stanna kvar på hotellrummet medan Faustina skrapar fram pengarna i tv-rutan.

Bild: TV4

När det står klart att hon har vunnit högsta vinsten – fem miljoner kronor – skriker programledarna rakt ut. Faustina själv höjer händer i en segergest och säger att det känns bra, men verkar väldigt lugn i övrigt.

Bild: TV4

– Du är den iskallaste femiljonersvinnaren vi någonsin har haft. Fast kall som i cool, du har ett varmt leende, säger Tilde de Paula Eby.

Peter Jihde erkänner att han för sin del är lite tagen av stunden.

Se när Faustina skrapar hem fem miljoner kronor i TV4:

Av Minna Wallén Widung


(136)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…