Annons
Annons


Glasögonen gör mannen!


Glasögon + intelligens = sexigt.

Romantik och söta ord i all ära, men det är inte det som tänder kvinnors lust – om man ska tro de senaste forskningsrönen!

Kvinnors smak är mycket olika när det kommer till män. Någon tänder på ögonen och leenden, medan andra fokuserar på pengarna och karriären.

Annons

Men det finns även ett antal andra saker som kvinnor tycker om män, men få tänker på.

Internetsajten www.askmen.com har gjort en sammanställning över vad kvinnor tänder på hos män. Svaren överraskade.

Ärr
Det finns uppenbarligen något mycket maskulint med att ha ärr. Enligt en undersökning, som gjorts av Liverpool och Sterling University associera kvinnor ärr med mod. Ärren visar att mannen inte bara har mod, utan också att han är stark nog att besegra sina motståndare.
Kommer ärret från en omkullkörning på cykeln eller liknande, bör han dock hålla historien för dig själv.

Svett
Det luktar inte gott, men det är tydligen något med manlig svett som kvinnor gillar. Enligt forskare från University of California är det ett speciellt ämne i manlig svett, androstadienon, som får igång kvinnornas hormoner.
Så det finns alltså en anledning till varför kvinnor ibland vill se sin pojkvän att idrotta.

Växter
Det säger något om en man om han kan lista ut hur man håller en växt vid liv hemma. Den brittiska tidskriften Nuts, som riktar sig till män, studerade 1500 kvinnors inställning till vad de finner attraktivt hos män. Och här var ”ta hand om växter och miljön” en av de faktorer.

Grått hår
Män bör inte färga sitt hår när de blir äldre. En studie av dating portal Match.com visar att 72 procent av de tillfrågade kvinnorna tycker att grått hår är mycket attraktiv.

Glasögon
När män bär glasögon, ger det intryck av intelligens – och det är något som tänder kvinnor. En studie vid Stockholms universitet, har visat att kvinnor är mer attraherade av män med glasögon, jämfört med män som inte bär glasögon.
Dessutom har forskare i New Mexico funnit ett samband mellan intelligens och friska spermier. Männen med den högsta intelligensen, hade fler friska spermier än genomsnittet.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…