Annons
Annons


Glöggmingel med vinterns stickade sjalar och ponchos!


I veckans allas47

När mörkret nu har lagt sig över oss är det lätt att drabbas av ångest. Men vi vet faktiskt sätt att dämpa den. Den lite lättare vardagsängslan löser vi med recept på bl a supergod kasslerpaj, saffransbak, laxmousse och smarta pysseltips. För den stora, tunga panikångesten tar vi naturligtvis hjälp läkare och experter som avslöjar de senaste metoderna att dämpa panikångest.

Annons

Häng med och läs i Allas nr 47 (i butik 13 november):

Ingen ingrep fast de visste om övergreppen mot Pernilla!
– Jag gråter fortfarande över min förlorade barndom, berättar Pernilla som utsattes för misshandel och sexuella övergrepp som barn i en fosterfamilj. Trots nio år av helvete och djupa ärr i själen nekas hon ersättning.

Mysjul hemma!
Nu är perfekt tid för skaparglädje. leta i gömmorna efter saker som kan passa – kakformar, snören, spetsar, julkort och garn. Vi tipsar om adventspynt som är både enkelt och roligt att fixa.

Idha trotsade läkarna: Jag riskerade livet för att bli mamma
Idhas hjärtläkare var bekymrad när han fick reda på henens graviditet: ”Du spelar roulette med dig själv”. För trots att risken att hon skulle dö under graviditeten var 50 procent, var drömmen att får barn så stark att Idha var beredd att sätta sitt liv på spel!

Baka med en doft av saffran
Klassiska lussekatter, saftiga kokostoppar och lättbakade långpannerutor med mandelmassa. Bulla upp till fika med gyllene godingar med ett stänk av saffran!

Efter tio års arbetslöshet fick jag drömjobbet!
Rosie lusläste annonser, skrev ansökningar, besökte arbetsplatser… Ja, hon gjorde allt för att få ett nytt jobb. Och försökte hela tiden hålla gott ett humör. Och efter många år lyckades det!

Bjud in till glöggmingel!
När glöggdoften sprider sig samlas vi gärna och kalasar på kassslerpaj och smakrik mini-jansson. Årets höjdare, pulled pork serveras på bröd. lingonkaka med saffran och delikat minttryffel blir en perfekt avrundning!

Dessutom:

  • Så fixar du läcker polkatryffel!
  • Musikalstjärnan Petra Nielsen: Det har inte funnits plats för barn i mitt liv
  • Metoderna som stoppar panikångest!
  • Steg för steg: Krämig laxmousse
  • Sticka själv: Höstens snyggaste sjal
  • Katjas drömjobb: giftormar och hajar!
  • Gör de godaste smörrebröden!

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Ensamma mamman, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mer.


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…