Annons
Annons


Glutenfri marängtårta!

Med färdigköpta marängbottnar fixar du den här tårtan i ett nafs.


Snabbfixad tårta.

Klar på 10 minuter!

 

Marängtårta med chokladgrädde

ca 8 bitar
Tid: 10 min

4 dl vispgrädde
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker + ev florsocker
1 förpackn marängbottnar
1 1/2–2 dl blåbär

 

Garnering:
ev 2 msk hackad pistagemandel
1 stor jordgubbe
citronmeliss

Annons

 

1. Vispa grädden lätt. Sikta ner kakao och vaniljsocker. Vispa ytterl tills allt är blandat. Tillsätt ev florsocker.

2. Lägg ihop bottnarna med det mesta av chokladgrädden och blåbären, spara lite bär till toppen.

3. Klicka på resten av chokladgrädden, strö över blåbär och pistagemandel. Garnera med en jordgubbe och citronmeliss.

Av Marianne Liljenberg
Foto: Anders Norrsell


(22)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…