Annons
Annons


Kalasgoda pannkakor

Njut dem som till frukost, brunch, dessert eller till fika. Pannkakor med färska bär smakar alltid lika gott! Här i glutenfri variant.


glutenfria pannkakor

Amerikanska pannkakor

8-10 pannkakor

4 dl mjölk
2 dl glutenfri mjölmix
2 tsk bakpulver
2 ägg
2 msk smält smör
2 krm salt

Stekning:
2 msk smör

Garnering:
Färsk mynta Till servering:
lönnsirap eller flytande honung
färska bär eller sylt

Annons

 

1. Vispa samman mjölk, mjölmix och bakpulver kraftigt. Tillsätt äggen, ett i taget och vispa till en jämn smet. Blanda ner smält smör och salt.

Gilla Allas.se på Facebook

2. Stek pannkakorna några minuter på varje sida tills de är gyllengula. Servera med lönnsirap och bär.

Tips!
Du kan också servera pannkakorna med stekt prinskorv och bacon.

Av Eva Boström
Foto: Kent Jardhammar

 

Första hjälpen för dig som är glutenintolerant! 

– Allas i samarbete med Tidningen Glutenfritt –

Gott & Glutenfritt är kursen för dig som vill veta mer om glutenproblem och hur du lever ett gott glutenfritt liv 

Efter att du gått den här kursen kommer du att ha all kunskap och verktyg du behöver för att kunna leva ett normalt och bra liv, trots glutenintolerans.

Du lär dig vilka råvaror du ska undvika, vilka som är bra för dig, får 72 lättlagade och goda recept för vardag, fest och årets alla högtider. Dessutom kan du dela med dig av recepten till familj och vänner när du ska gå på middag eller fest.

Pris: Just nu 199 kr Ordinarie: 249 kr

knapp ny


(0)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…