Annons
Annons


Göran blev så glad att han skaffade ny frisyr (igen)


För två år sedan fattade radiojournalisten Göran Sagstuen från Radio Active tycke för Ralf Gyllenhammar, hans låt ”Bed on fire” och… Ralfs frisyr. I ett svagt ögonblick lovade han att skaffa samma frisyr som Ralf om låten gick direkt till final. Och låten gick direkt till final… HÄR kan du se hur frisyren blev då. Det här året kläckte Göran ur sig samma sak om en annan artist…

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Text: Festival-Johanna
Foto: Stefan Johansson, Sjfoto.se

raka-haret

När Linus Svenning gick till Andra chansen med låten ”Forever starts today” i årets Melodifestival var Göran Sagstuen inte sen att komma med sin idé:

– Om du tar dig till final från Andra chansen ska jag raka av mig allt hår!

Och så tog sig Linus till final och Göran fick åka hem och börja planera ny frisyr. Som han dessutom fixade själv! Se bilderna längre ner!

Hejar du på Linus i finalen också Göran?
– Jag hejar extra mycket på dem som jag tycker har ett  fint hjärta… Linus, Jon-Henrik, Måns och Hasse.

Hur känns det?
– Det känns så skönt och rätt! Det enda är att det inte är så lätt att ta på sig mössan för huvudet är som kardborreband!

Pratade du i radio samtidigt?
– Jo, jag pratade i radio samtidigt. Nästan! Jag spelade in det och förkortade processen genom att klippa ihop lite av friserandet. Det är inte 100 procentigt bra radio annars med bara ett brummande från en hårtrimmer!

Vad sade Linus om det hela?
– Linus skrattade och sa: ”du är kung”. Linus gav mig rådet att smörja in huvudet med tvål innan jag tog en rakhyvel och tog bort det sista. Men jag missförstod, eller min ordvits-humor hjälpte mig på traven! Tog en bild framför en snöhyvel som visade sig vara en snöPLOG! Men nära nog för mig!

Trivs du i din nya frisyr?
– Älskar min frisyr! Dessutom sparar jag pengar på schampo, loppmedel, balsam, frisörer, antimjällmedel och hårvax!

radio-active

Så här såg Göran ut innan han började.

radiopratare

Halvvägs!

Raka av sig allt håret

Det var mycket hår som…

_DSC3160

… föll till golvet på radiostationen men ändå så…

_DSC3147

… lyckades Göran missa en liten tuss.

Goran-sagstuen

Så här blev slutresultatet!

linus-svenning

Linus Svenning fick en stor kram av Göran Sagstuen när han tog sig vidare till final.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…