Annons
Annons


Gott med sill!

Fira nationaldagen med krämig sillröra med matjes! Rostad kavring är gott till.


Perfekt förrätt till helgen!

Perfekt förrätt till helgen!

 

Sillröra med rostad kavring

4 port
Tid: ca 15 min
 
3 hårdkokta ägg
1 knippe gräslök
1 förp matjessill, 200 g varav 125 g sill
2–3 msk lätt-crème fraiche
4 skivor kavring
 smörgåsfett
dill
salt, peppar
rädisor
 
1. Tärna äggen och hacka gräslöken. Skär matjessillen i mindre bitar. Blanda ägg, gräslök, sill och crème fraiche.
2. Kantskär och rosta brödet, smöra och strö över hackad dill.
3. Smaka av röran med kryddor och fördela i små portionsskålar. Sätt dem på fat, lägg bröden bredvid. Garnera med gräslök och rädisor.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Av Marianne Liljenberg
Foto: Pontus Ferneman


(0)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…