Annons
Annons


Gott på julbordet!


sill i snapsglas

Festligt och gott med sill!

En riktig höjdare på julbordet eller julfesten – sill i glas!

10–15 snapsglas
Tid: ca 20 min + tid i kyl

1 burk löksill, 130 g
1 rödlök
1 äpple
1 ättiksgurka
150 g kokta inlagda rödbetor
1–2 kokta fasta potatisar
2 kokta ägg
salt, vitpeppar
ca 1 msk olja
persilja till garnering

Annons

1. Låt sillen rinna av. Hacka alla ingredienser grovt. Blanda allt, salta och peppra. Rör samman med oljan och låt stå i kyl och mogna, gärna till nästa dag.

2. Fyll större snapsglas med nubbesalladen. Toppa med persilja.

Av Marianne Liljenberg
Foto: Pontus Ferneman

 


(0)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…