Annons
Annons


Grannens barn och chefen vill vi inte ha som filmsällskap


Vem är den sista du skulle bjuda in till en filmkväll? När SF Anytime ställde den frågan till svenska folket var 32 procent eniga om att chefen är den sista de skulle vilja se en film tillsammans med. Därefter kommer grannens barn, grannen själv och svärmor.

Annons

Video on demand-tjänsten SF Anytime har låtit 1 006 svenskar svara på frågor om bland annat filmsällskap. Resultatet visar att chefen får stanna hemma när det vankas filmkväll: närmare var tredje, 32 procent, uppger att det är den person man minst gärna ser på film med.

Gilla Allas.se på Facebook

Oviljan att se en film med chefen sjunker dock med åldern. Bland personer mellan 18 och 24 år svarar 44 procent att chefen inte är välkommen på filmkvällen. Motsvarande siffra i åldrarna 55-65 år är 22 procent.

Grannens barn oönskade
Grannens barn är inte heller ett populärt filmsällskap. Var fjärde svensk, 25 procent, uppger att man inte vill se på film med grannbarnen och ser nog till att låsa ytterdörren inför filmkvällen. Andra ovälkomna gäster är grannen själv, svärmor och kollegorna som alla finns med på topp fem-listan över personerna man inte vill se film med.

Video on demand har gjort det enklare än någonsin att hyra film direkt från soffan och för många är partnern ett givet filmsällskap. Men undersökningen visar att inte alla ser fram emot en filmkväll med sin älskade. Fem procent erkänner nämligen att partnern är den de helst inte ser film med.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…