Annons


Gratis boende på din resa i jul


Alla har vi olika visioner för hur en perfekt jul skulle se ut –vit jul i alperna, se julskyltningen i New York eller komma bort från snö och slask och lägga sig på en strand i Thailand…

För de flesta förblir detta endast drömmar. Resor och boende under jul brukar kosta mer än det smakar och många väljer istället att stanna hemma. Men med HemByte.nu kan du stryka boendekostnaderna och ha råd till julklapparna. På hemsidan finns 47 000 boenden att byta hem med och få en spännande jul med nya upplevelser!

Annons

Konceptet bygger på att ”du bor i mitt hem, så bor jag i ditt”, och på det sättet kan du skära ner på din resebudget samtidigt som du bor bekvämt i ett fullt utrustat hem på semestern. Många filmälskare känner säkert igen konceptet från filmen ”The Holiday” där Kate Winslet använde HomeExchange.com när hon bytte sin engelska stuga mot Cameron Diaz mansion i Los Angeles.

Ett exempel är medlemmen Karen Brady som bor i Sydney, som förra julen ville uppleva en vit jul med sin man och tre barn. ”Vi ville gärna åka skidor över jul, så när vi fick ett byteserbjudande från en familj i Franska alperna svarade vi ja direkt!” säger Karen. “Efteråt gjorde vi ytterligare ett byte i Florens i Italien. Det var en magisk semester för hela familjen.”

Trots att det är november så är det inte för sent att hitta ett byte med HemByte.nu. Tack vare ”Sista Minuten” funktionen kan man hitta byteserbjudande med bara några klick.

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…