Annons
Annons


Grattis Åsa, du vann i Dansbandsduellen!


Dansbandsgodis till maj månads röstare i dansbandsduellen.

Åsa Andersson i Ljungsbro blir vår tredje vinnare bland alla som röstat i Dansbandsduellen. Grattis, Åsa till ett härligt CD-paket !

Snacka om succé! Vi har fått in sammanlagt över ettusen röster i Dansbandsduellen. I maj lämnades det 330 röster och bland dem drog vi Åsa Andersson i Ljungsbro som vinnare och hon får ett cd-paket bestående av ”Hela Sverige dansar” – tre skivor med Sveriges populäraste dansband och dansbandslåtar.

Annons

Lyssnarnas favoriter avslöjas
När omröstningen avslutade kl 24.00 i torsdags kväll hade vi fått in totalt 1.034 röster. En smått fenomenal siffra! Vilka tre band som fått flest röster avslöjar vi dock först nästa weekend.

Juryns favoriter
Innan dess ska juryn (sångerskan Sandra Marielle Hansson, Daniel Bengtzzon, Dansbandskanalen och Mikael Frohm, Allas) ha utsett sina två dansbandsfavoriter för maj månad. Vilka det blir offentliggör vi här på Allas.se och i Dansbandskanalen på självaste Nationaldagen den 6:e juni!

Malmöfestivalen
Sedan följer nästa procedur då juryn bland de totalt nio dansbanden – sex som juryn utsett och tre som ni läsare/lyssnare utsett – ska plocka ut fyra dansband som ska gå vidare till finalen på Malmöfestivalen.

Finalister till midsommar
Veckan före midsommar avslöjar vi de fyra finalisterna. De läggs sedan ut för omröstning på allas.se och ligger kvar hela sommaren, ända fram till Malmöfestivalen, för er att lyssna och rösta på. Era röster läggs sedan till och räknas i finalen tillsammans med juryrösterna. Naturligtvis lottar vi ut fina priser bland er som röstar. Så det kan alltså löna sig, både för dig själva och för ditt favoritband att du lägger din röst.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…