Annons
Annons


Grattis! Dansbandsduellens första vinnare utsedd!


Det här fina cd-paketet får vinnaren bland alla som röstat i Dansbandsduellen i mars.

Nu har vi dragit den första vinnaren bland alla som röstat i Dansbandsduellen 2012. Det blev Gert Larsson som vinner ett cd-paket bestående av ”Hela Sverige dansar” – tre skivor med Sveriges populäraste dansband och dansbandslåtar. Grattis!

Annons

Nästan 500 personer var inne på dansbandsduellen.se under mars månad och röstade på sina favoriter. Nu nollställer vi röstningsformuläret, så du kan gå in och rösta igen på ditt favoritband. Redan har tre nya band anmält sig till tävlingen, kanske blir något av dem dina favoriter i april. Även i april och maj lottar vi ut cd-paket bland er som röstar.

Juryn sammanträder
Under veckan sammanträder juryn för att utse mars månads två vinnare av Dansbandsduellen. Juryn består av Daniel Bengtzon, Dansbandskanalen, Sandra Marielle Hansson, sångerska och Mikael Frohm, Allas. Vinnarna publiceras samtidigt här på allas.se och på dansbandskanalen.se, på måndag 9 april (Annadag påsk).

Lyssnarnas favorit
Men vi avslöjar inte lyssnarnas favoritband ännu. Det kommer först efter den 31 maj, då de tre band som fått flest röster av er lyssnare läggs till de sex band som juryn utsett under våren. Av dessa nio semifinalister utser juryn sedan de fyra som går vidare till finalen på Malmöfestivalen (för fullständiga regler klicka här).

I väntan på resultatet för mars kan ni här Juryprat, del1 / Juryprat, del2 / Juryprat, del3 lyssna på en presentation av juryn och hur de funderar kring dansband i allmänhet och Dansbandsduellen i synnerhet.

LÄS OCKSÅ


(4)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…