Annons
Annons


Grilla flamingoben med Conny

I vår serie "Allas medarbetare" presenterar vi i veckans nummer vår vaktmästare Conny Stringheim. Han bjöd reporter och fotograf på knaprig grillad fläskbog. Här kommer det utlovade receptet. Ät och njut!


Conny i grilltagen medan fotograf Drago plåtar.

Fläskbog Urquell

3 port

ca 1 kg fläskbog

1 pilsner Urquell

salt, svartpepparkorn

Caj P:s honungsmarinad

Caj P:s originalglaze

1. Koka fläskbogen i pilsner, salt och svartpepparkorn i ca 15 min.

Annons

2. Lägg köttet i honungsmarinad i en tättslutande plastpåse och låt ligga i ett dygn.

3. Grilla köttet och spreja under tiden med glaze. Köttet ska vara genomstekt.

Grillad sparris och tomat samt potatisgratäng smakar gott till.


(4)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…