Annons
Annons


Grillfest med extra allt!


Ala21Dags att plocka fram grillen och förbereda sommarens fester. Allas har tipsen på de fiffiga prylarna, hur uteplatsen kan användas smart och  – naturligvis – de bästa recepten!

Häng med!

Läs i Allas nr 21 ( i butik 15 maj):

Annons

Efter självmordsförsöket älskar jag mitt liv
Sondras liv är som en film med mycket drama och tragedi – och som mot alla odds får ett lyckligt slut. Sondra är bipolär men eftersom hon inte tog någon medicin råkade hon illa ut ibland…

Förvandla uteplatsen till en oas
Med smart möblering kan myshörnan samsas med matplats och närodlad grönska. Tricket är att inreda med fokus på olika funktioner.

Svetlana lämnade allt för kärleken
För sex år sedan fann Svetlana kärleken i Sverige. Hon lämnade en storstad i Ryssland för Kurt i en liten by utanför Skellefteå och det har hon aldrig ångrat. Men det var först sedan ett medium godkänt den nya kärleken…

Grillfest med extra allt!
Äntligen dags att tända grillen! Kryddiga karréspett, laxfilé med limesmör och läckra tillbehör som sallad med säsongens primörer. Ett gott slut på premiären är varma jordgubbar och ananas.

Elisabeth förlorade både sin man och sin son på kort tid
För sex år sedan dog Peter i Elisabeths armar och hon blev ensam med sina tre pojkar. Det helvete som följde var ingenting mot mardrömmen när äldsta sonen gick bort några år senare.

Nya smala superrätter under 500 kcal
Gröna och lätta rätter är enkelt och försommarfräscht. Rostbiff, kyckling och räkor gör det extra läckert. 5:2 eller GI? Både och! Det här är smalt och gott som funkar för alla.

Dessutom:

  • Köptips: Skira sommarspetsar
  • En läsare berättar: tjuvarna tog vårt sommarparadis
  • Frasiga desserter med grädde och bär
  • Gör själv: Fläta i pil
  • Ny hårfärg i år?
  • Medicin & Hälsa: Anhöriga behöver också stöd

+ massor med extra läsning, recensioner, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, krönika med Anna-lena Bergelin, Ensamma mamman mm.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…