Annons
Annons


Grillmästare sökes över hela Sverige!


Dags att tända upp grillen och blanda marinaden. Mattävlingen som glöder mest är tillbaka med en andra säsong. I sökandet efter nya talanger gör Grillmästarnas kvalturné flera stopp över hela Sverige. Mellan den 24 april och 11 maj finns chansen att bli en av de som tävlar om att bli Årets grillmästare.

Annons

Stjärnkocken och Grillmästarnas jurymedlem, Christian Hellberg, ser fram emot en ny säsong där han återigen kommer bedöma de tävlandes smak, kreativitet och teknik bakom grillen. Själv grillar Christian året om och han säger att det vanligaste felet folk gör är att få panik vid grillen när något sitter fast.

Gilla Allas.se på Facebook

– Låt det vara, det kommer att släppa när det är färdiggrillat, tipsar Christian och uppmanar nya grillförmågor att ta chansen att bli Grillmästare 2014.

För alla nya grillfantaster som har glöden och passionen är det nu dags att söka till tävlingen. Kvaltävlingar till programmet hålls mellan 24 april och 11 maj över hela Sverige. Den som vill bli en av årets deltagare, eller vill tipsa om någon man tror skulle passa, ska gå in på: www.tv4.se/grillmästarna

Alla kvaltävlingar, förutom kvalet i Kungsträdgården, hålls utanför City Gross butiker klockan 12.00–16.00 på följande platser:

24/4: Kungsträdgården (Stockholm)

26/4: Hyllinge, Lund, Trelleborg, Växjö, Länna, Bromma

27/4: Rosengård, Staffanstorp, Halmstad, Ljungby, Kungens Kurva, Häggvik

3/5: Stora Bernstorp, Höör, Borås, Kalmar, Nyköping, Uppsala

4/5: Landskrona, Höganäs, Uddevalla, Värnamo, Norrköping, Falun

10/5: Ättekulla, Ytterby, Jönköping, Karlshamn, Mantorp, Gävle

11/5: Helsingborg, Skara, Västerås, Karlskrona, Örebro, Sundsvall

Sveriges första grillmästare blev Andreas Mathiasson från Stenungsund. Han vann över hundratals konkurrenter och han tror att det var hans matkunnighet, personlighet och självsäkerhet som tog honom hela vägen fram till vinst.

– Man måste tro på sig själv, att vinna var hur grymt som helst! Jag är mycket stolt, säger Andreas.

Grillmästarna är ett mattävlingsprogram där Sveriges bästa amatörgrillare testas i sina grillkunskaper. Deltagarna tävlar mot varandra i tuffa utmaningar tills bara en står som segrare och får titeln Sveriges grillmästare.

Grillmästarna visas i TV4 med start i juli.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…