Annons
Annons


Grön fest i Landskrona

I år har Trädgårdsgillet i Landskrona i västra Skåne fått utmärkelsen Miljödiplomerat arrangemang enligt Håll Sverige Rents kriterier. Hjälp till att göra arrangemanget ännu grönare genom att åka tåg, buss eller varför inte cykla till hit!


Cykla ut till några av de öppna trädgårdarna. Foto: Inger Palmstierna

De flytande trädgårdarna i vallgraven vid Citadellet är unika för Trädgårdsgillet. Rösta på din favorit. Vinnaren tillkännages vid den avslutande picknickkonserten på söndagen.

Tävlingen ”Bästa buketten” är öppen för alla som vill skapa en bukett från sin egen trädgård! Buketten ska vara från den egna trädgården och den ska levereras med kärl/vas.

Annons

Konsthallen: The Roma Journey. Sista helgen med den danske fotografen Joakim Eskildsens omfattande dokumentära projekt om romernas liv, historia och situation i sju länder.

Gilla Allas.se på Facebook

Rothoffska kolonin: Museikoloni från 1903. Ekologiskt odlad trädgård med perenner, sommarblommor och grönsaker.

Trädgårdsgillet bjuder in till miljövänliga upplevelser såsom att äta ekologiskt och närodlat, cykla till öppna trädgårdar och ro i vallgraven. Dessutom blir det samtal om hur trädgårdsarbetet påverkar miljön och vikten av biologisk mångfald.

Var: Landskrona i västra Skåne.

När: 19-¬21 augusti 2011.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…