Annons
Annons


Gudmoder mot sin vilja


Gangsterdrottningen Red Widow

Gangsterdrottningen Red Widow framför sina hantlangare.

Nu är det premiär för dramathrillern Red Widow, som bygger på det framgångsrika holländska tv-dramat Penoza. Familjen Walraven lever ett tillsynes normalt familjeliv, men bakom fasaden döljer sig en hemlighet.

Annons

Från skaparna av Dexter och Twilight kommer Kanal 5:s nya dramathrillern Red Widow. Vi möter Marta, nybliven änka, som är beredd att gå över lik för att skydda sina barn då hon på grund av en rad händelser tvingas in i en kriminell värld. I huvudrollerna ser vi bland annat Goran Visnjik (Cityakuten) och Radha Mitchell.

Gilla Allas.se på Facebook

Grov brottslighet
Vi möter Marta Walraven som lever ett till synes stillsamt småstadsliv tillsammans med sin man Franklin och deras tre barn. Bakom den perfekta fasaden döljer sig dock en hemlighet. Franklin, Martas pappa och hennes bror har ett familjeföretag som tjänar pengar på grov brottslighet – något som Marta har blundat för en längre tid.

Måste skydda sina barn
När Franklin mördas brutalt i samband med en uppgörelse, måste Marta skydda sina barn och kan inte längre förneka den verklighet hon lever i. Marta tvingas ta över Franklins roll i familjeföretaget och hon upptäcker snart att hon är beredd att gå över lik för att skydda sin familj och hämnas sin mördade make.

Red Widow: Torsdag 14 mars, kl 21.55. Kanal 5

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…