Annons
Annons


Håll koll på ditt husdjur via mobilen


Hundar med surfplatta

Vill du veta vad ditt husdjur hittar på när du inte är hemma? Nu kan du ha koll på din vän även när ni inte är tillsammans. Med Övervakningskameran EyeOn Pet Monitor kan du på ett enkelt sätt vaka över ditt husdjur överallt från din smartphone och surfplatta.

Annons

Övervakningskameran förvandlar din smartphone eller surfplatta till en husdjursvakt. Ett modernt sätt att hålla koll på katter, hundar, fåglar och andra husdjur!

Djurälskare kan använda sin smartphone eller surfplatta (iOS eller Android) tillsammans med gratis-appen – mydlink Lite – för att se sitt djur i realtid via en live-video. Den trådlösa kameravakten är liten och smidig och inkluderar även inbyggd nattbelysning så att man kan se om djuren har det bra även nattetid. Husdjursvakten har även dubbelriktat ljud så att matte eller husse inte bara kan höra och se sitt favoritdjur i hemmet. De kan även prata till sitt djur från sin smartphone eller surfplatta.

Hund med mobilkamera

 

– Det är idealiskt för de som vill vara säkra på ett nyinförskaffat husdjur mår bra. Men även om man bara är nyfiken vad sitt husdjur gör när man inte här hemma så erbjuder kameran alla möjligheter, säger Marco Stenvall, produktchef på svenska D-Link, som säljer kameran.

EyeOn Pet Monitor har inbyggd 4 gånger digital zoom samt rörelse- och ljuddetektor. Husdjursägaren kan få e-postnotfiering när något ljud eller rörelse har upptäckts runt djurkameran, till exempel när en hund skäller. På så sätt kan man snabbt se om allting är okej med sitt djur via på sin iOS- eller Android-enhet. Om husdjursägaren befinner sig på ett ställe utan ett trådlöst nätverk så går det att koppla EyeOn Pet Monitor direkt till en eller flera smartphones/surfplattor. Det gör att kameran fungerar oberoende av ett wifi-nätverk.

Pris och tillgänglighet
EyeOn Pet Monitor (DCS-800L/P) är tillgänglig från början av september. Det rekommenderade butikspriset ligger på 799 kronor inklusive moms. Förutom en gratis mobilapp medföljer även en tre plastringar så man kan byta accentfärg på EyeOn Pet Monitor.

LÄS OCKSÅ


(29)
(0)


Annons

  • Sniffsniff

    Näääääääääää inte skall de 2 benta ha koll på mej när de är borta däremot skulle Kompis behöva en när hon rymmer till skogen nospuss <3 Sniffsniff

  • Sniffsniff: Vi jamar helt med dig, kompis! 😀
    Tassklappar Simba och Tasse


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…