Annons
Annons


Halmstad är årets sommarstad 2014


Halmstad har blivit utnämnd till årets sommarstad 2014. Det är privatpersoner i Sverige som röstar på valfri stad i landet och samtidigt har möjlighet att ge en motivering.

Många tipsar om Tylösand med de fantastiska sanddynerna, after beachen och beachvolleyboll. Andra älskar klipparna i härliga Grötvik. Prins Bertils stig får också många omnämningar, stigen sträcker sig från centrala Halmstad vidare ut längs kusten bort till Möllegårds naturreservat. I Möllegård kan du stanna till vid en annan favoritplats: Riccardos glass.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Detta är bara ett litet axplock av guldkornen i Halmstad. Här kan du även spela golf, se konstutställningar, surfa, vandra, se världsutställningen Titanic The Exhibition, njuta av god mat på en av alla de härliga uteserveringarna i city eller längs kusten.

– Utmärkelsen känns extra bra just eftersom det är privatpersoner, det vill säga våra besökare, som röstar fram årets sommarstad, säger Johan F Lundberg, VD på Destination Halmstad. Utmärkelsen är mycket glädjande, men inte oväntad. Halmstad är ju sommar, avslutar Lundberg.

Halmstad klättrar i år två steg upp från förra årets omröstning.

Läs hela motiveringen och mer om omröstningen på www.reseguiden.se


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…