Här är väckarklockan som ska kunna väcka dig med en orgasm

Här är väckarklockan som ska kunna väcka dig med en orgasm
Har du svårt att komma upp på morgonen? Här är väckarklockan som säger sig göra din morgonrutin mycket skönare.
Annons

Vill du helst fortsätta sova när väckarklockan ringer på morgonen? Sedan några år tillbaka finns det väckarklockor som simulerar soluppgång och lite extremare varianter som både kör och flyger iväg för att få dig ur sängen.

Annons

Näst på tur är väckarklockan som säger sig kunna väcka dig med en orgasm. Ja, det finns faktiskt ett sådan. Och den ska göra att du vaknar med ett leende på läpparna. ”Vakna långsamt. Sensuellt. Njutningsfullt” utlovar den engelska återförsäljaren till produkten ”The Little Rooster” på sin hemsida. För cirka 1 000 svenska kronor blir produkten som ska göra morgonväckningen till allt annat än ångestfylld din.

Väcker dig med en orgasm

Hur fungerar detta då? Ja, enligt butiken är det busenkelt. Du ställer helt enkelt in alarmet på den tid som du vill vakna, precis som på en vanlig digital väckarklocka. Skillnaden här är att du lägger detta alarm i trosorna, som på bilden nedan, där den långa plastbiten ska röra vid din klitoris.

Little Rooster

Apparaten börjar vibrera vid den tidpunkt som du har ställt in. Väckningen börjar med små lätta vibrationer och ökar sedan intensiteten under en femminutersperiod. För den som vill ligga och dra sig lite extra länge finns även en snooze-funktion.

Omdömen av The Little Rooster

Hos e-handelsjätten Amazon har ett antal kunder som har testat den annorlunda väckarklockan delat med sig av sina upplevelser av produkten, och här råder det delade meningar om huruvida den fungerar eller inte. ”Tycker inte den funkar alls” skriver en missnöjd kund, medans andra hyllar den som ”Bästa sättet att starta dagen”.

Foto: Little Roosterstore

Läs också:

Mer inspirerande innehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar