Annons
Annons


Han dominerar i sociala medier inför delfinal 3!

Inför Melodifestivalens tredje delfinal i Norrköping är det utan tvekan Oscar Zia det snackas mest om i digitala kanaler.


oscar-zia-human

Oscar Zia. Foto: Stefan Johansson

Diskussionerna kring Oscar Zia är så många att han ensam är mer omtalad än de resterande artisterna tillsammans. På andra respektive tredjeplats hamnar Lisa Ajax och Swingfly feat. Helena Gutarra.

Annons

Sociala medier har visat sig vara en av de viktigaste maktfaktorerna i Melodifestivalen och Telenor mäter för tredje året i rad vilka som är hetast på nätet. Melodikollen.se är en tjänst som scannar av sociala medier som bloggar, Facebook, Instagram och Twitter för att mäta vilka artister det pratas mest om.

Oscar Zia dominerar samtliga kanaler på sociala medier med Twitter som starkast plattform. Lisa Ajax har en stabil andraplats, framförallt genom Instagram.

Artister som är hetast i digitala kanaler – endast delfinalen i Norrköping:

1. Oscar Zia
2. Lisa Ajax
3. Swingfly feat. Helena Gutarra
4. After Dark
5. SMILO

När det kommer till artisterna som det snackas mest om totalt sett har Oscar Zia återtagit ledningen efter att ett par veckor varit omkörd av Samir & Viktor. Molly Sandén, som ska uppträda först nästa vecka, har letat sig upp på snackistoppen från plats 19 till 2 bland samtliga artister.

Artister som är hetast i digitala kanaler – samtliga deltävlingar:

1. Oscar Zia
2. Molly Sandén
3. Samir & Viktor
4. Lisa Ajax
5. Krista Siegfrids

Källa: Melodikollen.se

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…