Annons
Annons


En läsare berättar: Han förförde mig för att pressa mig på pengar

Av någon underlig anledning lät jag det ske. Jag lät mig förföras av en av de manliga modellerna. Men det hela var noga planerat. Tony hade en baktanke.


Dul

Mats och jag var nog båda övertygade om att vi levde i ett tryggt och stabilt förhållande den dagen Tony klev in i mitt liv. Vi har två små barn tillsammans på fyra och sju år. Så hur kunde detta hända?

Annons

Jag arbetar som informationschef för ett känt klädmärke och träffar därmed många människor i mitt arbete. Men fram till nu hade det aldrig hänt att jag förälskat mig i någon och allra minst i någon av våra manliga modeller.

Gilla Allas.se på Facebook

Hemma var det ofta svårt att få livspusslet att gå ihop då vi båda har jobb som tar mycket tid. Visst hände det att vi bråkade men vi var ändå övertygade om att vår lilla familj var det viktigaste av allt.

Just den här kvällen hade jag jobbat extra länge. Vi hade gått igenom morgondagens visning med en del oförutsedda förändringar i programmet som gjorde att allting tagit längre tid än vad det brukade.

Mats var redan hemma och hade både lagat middag och lagt barnen så jag kunde jobba färdigt i lugn och ro. Jag trodde att det bara var jag kvar där jag satt och skrev morgondagens pressinformation, när någon knackade på dörren till rummet som jag lånat tillfälligt.

-Hej, jag såg att du var kvar. Har du lust att gå ut och äta en bit innan du åker hem? Jag är så hungrig och avskyr att gå ut och äta ensam…
Det var Tony som stod där i dörren. En av våra nya modeller.

Jag blev minst sagt förvånad. De som jobbar som modeller sällan tar kontakt med mig. Min första tanke var att säga nej eftersom jag gärna ville åka hem så fort som möjligt, men det var något i hans blick som fick mig att ändra idé. Mitt livs största misstag!

Kvällen blev väldigt trevlig för Tony kunde verkligen prata och underhålla. Han var charmerande, rolig och intelligent.

Vinet gjorde väl sitt till för när vi kom till efterrätten kändes det helt okej att han tog min hand och drog den till sig. Men när han började titta mig djupt i ögonen blev jag rädd för vad jag kände och sa åt honom att det nog var dags för mig att åka hem.

Den kvällen blev det inte mer än så men redan morgonen därpå stod det en enorm rosbukett på mitt skrivbord när jag kom till jobbet. Inget kort med namn men jag förstod ändå. Han ville träffa mig igen.

Vad som hände efter det vill jag knappt tänka på men han blev min älskare under en kort men intensiv period. Varför jag lät det hända vet jag inte men jag hade precis hunnit vänja mig vid att ha det så när han en dag sa att det hela var över.

Jag blev ledsen men samtidigt lättad över att min galenskap tog slut här och nu, utan att någon fått veta vad jag höll på med. För det var vad jag trodde då.

Det dröjde nämligen inte länge förrän Tony hörde av sig och sms:ade bilder som visade honom och mig i minst sagt pinsamma situationer. Han ville ha pengar för att inte berätta om min otrohet för min man!

I ren panik betalade jag honom den första gången trots att det inte var någon liten summa han begärde. Men efter det insåg jag att det inte kunde fortsätta. Den som gör fel måste erkänna dem och det var bara att ta tjuren vid hornen och berätta om otroheten för Mats.

Min man tog givetvis illa vid sig, varför skulle han inte göra det? Att bli bedragen när man sitter hemma och nattar barn efter en lång dag på jobbet är väl knappast det man önskar sig mest i livet.

Trots allt har vi kommit fram till att vi vill fortsätta tillsammans och se det här som ett engångssnedsteg från min sida. Jag ångrar det jag har gjort men vet att Mats och familjen är det viktigaste jag har.

När Tony bad om betalning nummer två för någon vecka sedan, sa jag okej. Döm om hans förvåning när jag och min man dök upp på vår mötesplats hand i hand. Tony måste ha insett att det inte fanns mer pengar att hämta och körde snabbt därifrån. Jag tror inte att han kommer att höra av sig igen.

Här hittar du fler LÄSARBERÄTTELSER

LÄS OCKSÅ


(2)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…